Vliegen naar de Cote d'Azur

 

Natuurlijk kun je via de Route de Soleil per auto richting Zuid Frankrijk. Wat veel mensen misschien niet weten is dat je ook op een comfortabele manier per vliegtuig kunt reizen.

Zelf gaan we enkele malen per jaar naar de camping en vaak doen we dat per vliegtuig.

Transavia verzorgt dagelijkse meerdere vluchten van Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven naar Nice en Toulon.

Vanaf Nice is het met de huurauto ongeveer 1 uur en een kwartier rijden naar de camping. Vanaf Toulon is het iets minder dan een uur.

Zeker als je de vluchten op tijd boekt kun je zeer voordelig vliegen. Wij boeken vaak vluchten vanaf  €39,00 per persoon.

Soms zelfs al voor € 29,00 p.p.

Bij de luchthaven zijn veel autoverhuurbedrijven. Zodra we een vlucht geboekt hebben, gaan we direct ook een auto huren. Bij aankomst op het vliegveld Nice of Toulon staat de huurauto dan voor je klaar, al dan niet met kinderzitje.

Het komt voor dat we 's morgens om 07.00 uur vliegen richting Cote d'Azur en om 11.00 uur die morgen al een duik in het zwembad van de camping nemen. De vakantie begint zo wel heel lekker hoor.

 

Mensen vragen ons vaak of vliegen voordeliger is dan met de auto gaan. Dat is een persoonlijke afweging en ook afhankelijk van het feit hoe lang je gaat. Indien je vakantie laat boekt zijn vliegtickets vaak al weer wat duurder. Met eigen auto gaan heeft zeker ook voordelen. Reken wel alle kosten mee die u met vliegen niet heeft. Zoals tol, benzine, overnachtingen, eten etc.

 

Ook als u over dit specifieke onderdeel van uw vakantie vragen heeft bel of mail ons dan gerust.